Radno vrijeme: Pon-Pet 07 - 15 sati

Potpisan prvi ugovor o sufinanciranju izgradnje nekretnine na području Općine Babina Greda u 2023. godini

Poštovani mještani, kao što Vam je već i poznato Općina Babina Greda i dalje sufinancira svim mladim obiteljima kupovinu ili izgradnju prve nekretnine na području Općine Babina Greda u iznosu od 3.318,07 eura (25.000,00 kuna). Ovu godinu smo započeli tako da je općina odobrila prvi zahtjev za sufinanciranje izgradnje nekretnine od Daria Omazić i njegove obitelji u iznosu od 3.318,07 eura. Uvjete javnog natječaja koji traje cijele godine možete pogledati na stranicama Općine Babina Greda, a isto tako i preuzeti potrebnu dokumentaciju. OPĆINA BABINA GREDA

Potpisan prvi ugovor o sufinanciranju izgradnje nekretnine na području Općine Babina Greda u 2023. godini

Poštovani mještani,

kao što Vam je već i poznato Općina Babina Greda i dalje sufinancira svim mladim obiteljima kupovinu ili izgradnju prve nekretnine na području Općine Babina Greda u iznosu od 3.318,07 eura (25.000,00 kuna).

Ovu godinu smo započeli tako da je općina odobrila prvi zahtjev za sufinanciranje izgradnje nekretnine od Daria Omazić i njegove obitelji u iznosu od 3.318,07 eura.

Uvjete javnog natječaja koji traje cijele godine možete pogledati na stranicama Općine Babina Greda, a isto tako i preuzeti potrebnu dokumentaciju.

OPĆINA BABINA GREDA

Prethodna objava Promjene cijena sakupljanja odvoza komunalnog otpada i dimnjačarskih usluga
Babina Greda

Nema sela nad BABINE GREDE

babinagrda.hr

Općina Babina Greda © 2024. Sva prava pridržana

Skip to content