Radno vrijeme: Pon-Pet 07 - 15 sati

Oglas za prijem u radni odnos na određeno vrijeme na projektu „LAGodan život“

Zaželi 3

Oglas za prijem u radni odnos na određeno vrijeme na projektu „LAGodan život“

Lokalna akcijska grupa Bosutski niz, dana 30. rujna 2022. raspisuje natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme na radnom mjestu Radnica za pomoć u kući u sklopu projekta „ LAGodan život“ – Zaželi faza III.

Projekt – „LAGodan život“ vrijedan je 1.480.433,50 HRK od kojih je 85% bespovratnih sredstava osigurano iz Europskog socijalnog fonda i 15% iz Državnog proračuna Republike Hrvatske te traje 8 mjeseci.

Projekt će se provoditi teritorijalno na području 5 jedinice lokalne samouprave sa područja LAG-a Bosutski niz (Babina Greda, Andrijaševci, Stari Mikanovci , Vođinci i Otok) kroz zapošljavanje 30 žena, pripadnice ranjive skupine za 180 krajnjih korisnika.

Cilj projekta je zapošljavanje pripadnica ranjivih skupina na području LAG-a Bosutski niz, u svrhu pružanja potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju.

Nositelj projekta „LAGodan život“ je LAG Bosutski niz, a partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje – područni ured Vinkovci, Centar za socijalnu skrb Vinkovci i Centar za socijalnu skrb Županja.

PREUZMITE DOKUMENT/E

lenta
Prethodna objava Zagrebački Dinamo dogodine u Babinoj Gredi gost na 100. rođendanu NK Šokadija!
Babina Greda

Nema sela nad BABINE GREDE

babinagrda.hr

Općina Babina Greda © 2024. Sva prava pridržana

Skip to content