Radno vrijeme: Pon-Pet 07 - 15 sati

Poziv za prijem novih volontera/ki sa područja 11 jedinica lokalne samouprave – Erasmus +  projekta Društvena (NE) jednakost

Poziv za prijem novih volontera/ki sa područja 11 jedinica lokalne samouprave – Erasmus +  projekta Društvena (NE) jednakost

LAG Bosutski niz raspisuje  poziv za prijem novih volontera/ki sa područja 11 jedinica lokalne samouprave, a to su općine: Andrijaševci, Babina Greda, Cerna, Gradište, Jarmina, Ivankovo, Nijemci, Privlaka, Stari Mikanovci, Vođinci i grad Otok.

Pozivamo zainteresirane mlade volontere da se uključe u provedbu kratkog istraživanja na terenu na području 11 JLS-ova: Andrijaševci, Babina Greda, Cerna, Gradište, Jarmina, Ivankovo, Nijemci, Privlaka, Stari Mikanovci, Vođinci i grad Otok.

Istraživanje je namijenjeno mladima u dobi od 13 do 30 godina.

U svrhu istraživanja, sa volonterima se sklapa Ugovor o volontiranju, te se uredno vode volonterski sati u volontersku knjižicu.

Istraživanje se provodi u okviru Erasmus +  projekta Društvena (NE) jednakost sufinanciranog  sredstvima programa Europske unije Erasmus+, a provodi ga LAG Bosutski niz.

Ukoliko si mlada osoba spremna da radiš na osobnom i profesionalnom razvoju, onda si baš ti naš izbor!

Ako želite postati dio našeg tima prijavite se putem ovog obrasca:

Društvena (Ne)jednakost – Erasmus+ projekt – Google obrasci

Prethodna objava Tretiranje komaraca-krilatica sa zemlje
Babina Greda

Nema sela nad BABINE GREDE

babinagrda.hr

Općina Babina Greda © 2024. Sva prava pridržana

Skip to content