Radno vrijeme: Pon-Pet 07 - 15 sati

Potpisan ugovor za izgradnju kanalizacijske mreže

Potpisan ugovor

Potpisan ugovor za izgradnju kanalizacijske mreže

Poštovani mještani,

na današnji dan i to na obilježavanju dana Hrvatskih voda općinski načelnik Općine Babina Greda Josip Krnić je potpisao ugovor o sufinanciranju izgradnje javne vodoopskrbe i odvodnje (kanalizacije) vrijedan ukupno 15.000.000,00 EUR za 36 km mreže i 1.850.000,00 EUR za pročistač otpadnih voda.

Hvala svim Općinskim vijećnicima i Predsjednicima vijeća koji su doprinijeli da konačno i Općina Babina Greda dođe u trenutak kada potpisuje ugovor koji je od velikog značenja za cijelo mjesto.

Također hvala i gradonačelniku Grada Vinkovaca gosp. Ivanu Bosančić kao i direktoru Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije d.o.o. gosp. Mariu Komšić koji su nesebično lobirali da se ista sredstva našoj općini i odobre.

Ugovor je primio direktor VVK gosp. Mario Komšić u ime svih ispred aglomeracije Babina Greda – Stari Mikanovci – Vođinci.

Ovaj dan je povijesni dan za Općinu Babina Greda, i hvala svima koji su sudjelovali na ovom projektu ili su doprinijeli svojim radom i zalaganjem da Općina Babina Greda napokon dobije kanalizacijsku mrežu i unaprijedi svoju komunalnu infrastrukturu.

S poštovanjem,

Općinski načelnik
Josip Krnić

Prethodna objava Općina pokriva troškove obrazovnog materijala za sve učenike OŠ “Mijat Stojanović”
Babina Greda

Nema sela nad BABINE GREDE

babinagrda.hr

Općina Babina Greda © 2024. Sva prava pridržana

Skip to content