Radno vrijeme: Pon-Pet 07 - 15 sati

ODRŽANA RADIONICA O SUSTAVU PROVEDBE FINAN.INSTRUMENATA PROGRAMA RURALNOG RAZVOJA RH 2014. – 2020.

ODRŽANA RADIONICA O SUSTAVU PROVEDBE FINAN.INSTRUMENATA PROGRAMA RURALNOG RAZVOJA RH 2014. – 2020.

Prenosimo obavijest od strane LAG-a “Bosutski niz”.

Poštovani,

18. svibnja 2018. godine u Hrvatskoj Gospodarskoj Komori u Osijeku asistentica ureda LAG-a Irena Antić je sudjelovala na Radionici o sustavu provedbe financijskih instrumenata Programa ruralnog razvoja RH 2014. – 2020. Radionicu je organiziralo Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK), Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), Hrvatskom bankom uza obnovu i razvitak (HBOR) i Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR). Radionicu su vodili predstavnici Ministarstva poljoprivrede (Upravljačkog tijela Programa ruralnog razvoja), HAMAG-BICRO-a i HBOR-a.

Na radionici je predstavljeno financiranje putem financijskih instrumenata koji predstavljaju alternativu bespovratnim sredstvima. Predstavljeni su financijski instrumenti i to : mikro i mali zajmovi, jamstva – financijski instrumenti za koje se očekuju prvi zahtjevi početkom lipnja 2018. godine te investicijski krediti – mogući prvi zahtjevi krajem 2018. i početkom 2019. godine.

U privitcima ovog mail-a dostavljam Vam ukratko sadržaj Radionice te prezentaciju financijskih instrumenata za ruralni razvoj s detaljima i uputama za korisnike, informacije možete proslijediti zainteresiranima na Vašem području te iste objaviti na Internet stranicama.

Prezentacija FI radionice

Radionica Osijek FI (2)

Prethodna objava JAVNI POZIV
Babina Greda

Nema sela nad BABINE GREDE

babinagrda.hr

Općina Babina Greda © 2024. Sva prava pridržana

Skip to content