ODRŽANA RADIONICA O SUSTAVU PROVEDBE FINAN.INSTRUMENATA PROGRAMA RURALNOG RAZVOJA RH 2014. – 2020.

Prenosimo obavijest od strane LAG-a “Bosutski niz”.

Poštovani,

18. svibnja 2018. godine u Hrvatskoj Gospodarskoj Komori u Osijeku asistentica ureda LAG-a Irena Antić je sudjelovala na Radionici o sustavu provedbe financijskih instrumenata Programa ruralnog razvoja RH 2014. – 2020. Radionicu je organiziralo Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK), Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), Hrvatskom bankom uza obnovu i razvitak (HBOR) i Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR). Radionicu su vodili predstavnici Ministarstva poljoprivrede (Upravljačkog tijela Programa ruralnog razvoja), HAMAG-BICRO-a i HBOR-a.

Na radionici je predstavljeno financiranje putem financijskih instrumenata koji predstavljaju alternativu bespovratnim sredstvima. Predstavljeni su financijski instrumenti i to : mikro i mali zajmovi, jamstva – financijski instrumenti za koje se očekuju prvi zahtjevi početkom lipnja 2018. godine te investicijski krediti – mogući prvi zahtjevi krajem 2018. i početkom 2019. godine.

U privitcima ovog mail-a dostavljam Vam ukratko sadržaj Radionice te prezentaciju financijskih instrumenata za ruralni razvoj s detaljima i uputama za korisnike, informacije možete proslijediti zainteresiranima na Vašem području te iste objaviti na Internet stranicama.

Prezentacija FI radionice

Radionica Osijek FI (2)

Prethodna objava JAVNI POZIV
Skip to content