Radno vrijeme: Pon-Pet 07 - 15 sati

Obavijest o obvezi dostave Izvješća o provedbi gospodarskih programa

Tlo

Obavijest o obvezi dostave Izvješća o provedbi gospodarskih programa

Poštovani zakupci poljoprivrednog zemljišta u vl. RH,

Sukladno čl. 38. st. 8. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (“Narodne novine” broj 20/18., 115/18., 98/19. i 57/22.) propisano je da Zakupnik je dužan jedinici lokalne samouprave na čijem se području zemljište nalazi podnositi godišnje izvješće o ispunjavanju ciljeva Gospodarskog programa i to svake godine do kraja ožujka za prethodnu godinu.

Obrazac Izvješća za 2023. godinu koji je propisan Pravilnikom iz čl. 35. Zakona o poljoprivrednom zemljištu nalazi se ispod ove objave gdje ga možete preuzeti. 

Kada obrazac Izvješća ispunite molimo Vas da ga dostavite u Općinu Babina Greda, Kralja Tomislava 2, 32 276 Babina Greda.

Svi zakupci poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Babina Greda su obvezni postupiti po gore navedenim odredbama, u slučaju nepostupanja po navedenoj odredbi, Općina Babina Greda zatražit će inspekcijski nadzor radi kontrole provedbe Gospodarskih programa. Napominjemo da je odredbom članka 43. stavak 4. Zakona propisano da je neostvarivanje ciljeva gospodarskog programa koji čini sastavni dio Ugovora o zakupu jedan od razloga za raskid Ugovora.

S poštovanjem,

OPĆINA BABINA GREDA

PREUZMITE DOKUMENT/E

Prethodna objava Postavljen pješački most
Babina Greda

Nema sela nad BABINE GREDE

babinagrda.hr

Općina Babina Greda © 2024. Sva prava pridržana

Skip to content