Radno vrijeme: Pon-Pet 07 - 15 sati

Javni poziv za zapošljavanje Radnice za pomoć u kući na projektu SAD – “Sudjeluj aktivno danas”

SAD - " Sudjeluj aktivno danas "

Javni poziv za zapošljavanje Radnice za pomoć u kući na projektu SAD – “Sudjeluj aktivno danas”

Lokalna akcijska grupa Bosutski niz, dana 16. srpnja 2021. raspisuje natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme na radnom mjestu Radnica za pomoć u kući u sklopu projekta SAD „ Sudjeluj aktivno danas“ – Zaželi faza II.

Projekt SAD – „Sudjeluj aktivno danas“ vrijedan je 3.951.145,83 kune od kojih je 85% bespovratnih sredstava osigurano iz Europskog socijalnog fonda i 15% iz Državnog proračuna Republike Hrvatske, a provodi se u razdoblju od 18.06.2020. do 18.12.2021. godine.

Cilj projekta je osposobljavanje, obrazovanje, osnaživanje i unaprjeđenje radnog potencijala žena, pripadnica ranjivih skupina, zapošljavanjem na području LAG-a Bosutski niz, u svrhu pružanja potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju.

Nositelj projekta SAD – „Sudjeluj aktivno danas“ je LAG Bosutski niz, a partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje – područni ured Vinkovci, Centar za socijalnu skrb Vinkovci i Centar za socijalnu skrb Županja.

Lokalna akcijska grupa Bosutski niz ima potrebu zaposliti 1 osobu na navedeno radno mjesto, na određeno-zamjena, u mjestu rada Babina Greda.

Napomena: Način podnošenja prijava za natječaj nalazi se u prilogu Javni poziv Babina Greda, u prilogu je dostupan i predložak prijavnog obrasca.

Više informacija na: https://lag-bosutskiniz.hr/javni-poziv-na-prijem-u-radni-odnos-na-odredeno-vrijeme-zamjena-na-projektu-sad-sudjeluj-aktivno-danas-zazeli-faza-ii/

Javni poziv – Babina Greda

Prijavni obrazac – natječaj za zapošljavanje

Prethodna objava Javni natječaji za djelatnike Dječjeg vrtića “Regoč”
Babina Greda

Nema sela nad BABINE GREDE

babinagrda.hr

Općina Babina Greda © 2024. Sva prava pridržana

Skip to content