Radno vrijeme: Pon-Pet 07 - 15 sati

CroBioHub – Središnji portal za biogospodarstvo u Republici Hrvatskoj

Crobiohub

CroBioHub – Središnji portal za biogospodarstvo u Republici Hrvatskoj

Poštovane/i,

u privitku poruke dostavljamo vam bilten kako bi vas obavijestiti da smo pokrenuli CroBioHub – Središnji portal za biogospodarstvo u Republici Hrvatskoj.

Želja nam je da ova stranica postane čvorište za povezivanje dionika u biogospodarstvu i razmjenu znanja, iskustva i dobrih praksa.

Vjerujemo da će korisnicima posebno zanimljiva biti Biomapa zaseban dio Portala koji omogućuje međusobno povezivanje dionika koji nude ili potražuju biomasu iz poljoprivrede, šumarstva, ribarstva i akvakulture, znanstvenih i istraživačkih institucija, jedinica regionalne i lokalne samouprave, klastera, udruga i drugih dionika u biogospodarstvu.

Naša nastojanja usmjerena su na redovito ažuriranje informacija na Portalu, kako bi zainteresiranim dionicima omogućili lakše praćenje trendova i usklađivanje s propisanim uvjetima u području biogospodarstva. Aktualni sadržaji pratit će relevantne stručne informacije i bit će kreirani u skladu s interesima dionika koji žele na jednom mjestu pronaći bitne informacije i ostati u toku s novostima.

Stoga vas molimo da ovaj bilten proslijedite dalje prema zainteresiranim subjektima kako bi se od početka uključili u kreiranje politike biogospodarstva u Republici Hrvatskoj.

S poštovanjem,

Ministarstvo poljoprivrede
Ministry of Agriculture  
Prethodna objava Obavijest – saniranje štete
Babina Greda

Nema sela nad BABINE GREDE

babinagrda.hr

Općina Babina Greda © 2024. Sva prava pridržana

Skip to content