Radno vrijeme: Pon-Pet 07 - 15 sati
Tlo

Poštovani,

obavještavamo sve one koji imaju potpisan i na snazi ugovor o zakupu ili prodaji poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu države da upravni nadzor nad provedbom Zakona o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine“ broj 20/18, 115/18, 98/19 i 57/22 – u daljnjem tekstu Zakon), provodi i obavlja Ministarstvo poljoprivrede.

Molimo zakupnike poljoprivrednog zemljišta u vl. Republike Hrvatske da na temelju čl. 38. st. 8. Zakona, podnesu godišnje izvješće o ispunjavanju ciljeva Gospodarskog programa do kraja ožujka tekuće godine za prethodnu godinu, u suprotnom po čl. 95. Zakona propisane su prekršajne kazne za nedostavljanje izvješća o ispunjavanju ciljeva gospodarskog programa.

Također, pozivamo sve one koji nisu izvršili dospjele uplate za prodaju ili zakup poljoprivrednog zemljišta u vl. Republike Hrvatske, da isto učine najkasnije do kraja ožujka 2023. godine, jer je općina u obvezi dostaviti nadležnom državnom odvjetništvu izvješće o dospjelom dugovanju za sve oblike raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države sukladno čl. 50. st. 5. Zakona.

S poštovanjem,

Općina Babina Greda

PREUZMITE DOKUMENT/E

Prethodna objava [Poziv] Započinje projekt istraživanja i eksploatacije izvora geotermalnih voda Babina Greda
Babina Greda

Nema sela nad BABINE GREDE

babinagrda.hr

Općina Babina Greda © 2024. Sva prava pridržana

Skip to content