Radno vrijeme: Pon-Pet 07 - 15 sati

TRENING RADIONICA ZA MALE IZNAJMLJIVAČE

TRENING RADIONICA ZA MALE IZNAJMLJIVAČE

U organizaciji Turističke zajednice grada Županje, 09. studenog ( srijeda) 2016. u Velikoj gradskoj vijećnici (J. J. Strossmayera 1) u Županji s početkom u 10,00 sati održati će se edukacija – trening radionica za male iznajmljivače.

Program trening radionice za građane pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu i obiteljskom poljoprivrednim gospodarstvu, kao i za sve one koji tek razmišljaju da postanu mali iznajmljivači održati će Nedo Pinezić, predsjednik Zajednice obiteljskog turizma Hrvatske gospodarske komore, koji je s ovom temom održao brojne edukacije po cijeloj Hrvatskoj.

Ovim Vas putem pozivamo da informaciju podijelite na svom području te pozove one za koje smatrate da bi na vašem području bili zainteresirani za ovu edukaciju, koja je besplatna za sve sudionike. Svi će sudionici dobiti kopiju prezentacije kao korisni podsjetnik – priručnik za pokretanje aktivnosti.

Nakon radionice predviđen je obilazak dva domaćinstva koja pružaju usluge smještaja, kako bi smo na terenu kroz praktični dio u razgovoru  sa domaćinima dobili dodatne savjete i u praksi provjerili teoretski dio trening radionice.

Poziv i prijavnica nalaze se u privitku. prijava-na-edukaciju-zupanja    poziv-trening-radionica-za-obiteljski-smjestaj-zupanja

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju.

Unaprijed se zahvaljujemo,

Mirko Bačić
direktor Ureda

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA ŽUPANJE
Veliki kraj 66, 32270 Županja

Tel:      +385 (0)32 830 299
tel/fax: +385 (0)32 832 711
mob:    +385 (0)98 731 630
E-mail:  tz-zupanja@vk.t-com.hr
web:     www.tz-zupanja.hr
www.facebook.com/tzupanja

Prethodna objava ODVOZ GLOMAZNOG OTPADA
Babina Greda

Nema sela nad BABINE GREDE

babinagrda.hr

Općina Babina Greda © 2024. Sva prava pridržana

Skip to content