Radno vrijeme: Pon-Pet 07 - 15 sati

SVAKI HRVATSKI PROIZVOĐAČ HRANE OVO BI TREBAO ZNATI

SVAKI HRVATSKI PROIZVOĐAČ HRANE OVO BI TREBAO ZNATI

SVAKI HRVATSKI PROIZVOĐAČ HRANE OVO BI TREBAO ZNATI:

Iako ste možda mali proizvođač, tržište Vam može biti cijela Hrvatska! Mnogi naši proizvođači već su krenuli u sljedećem smjeru i drastično unaprijedili svoj posao.

Bilo da svoje proizvode kupcima već šaljete poštom (ili bilo kojom drugom paketnom distribucijom), ili možda još nemate iskustva s time, svakako pročitajte tekst koji slijedi.

–          Specijalno za sve domaće OPG-ove organizirali smo najpovoljniju i najkvalitetniju dostavu paketa na području cijele RH (od Vaših vrata do vrata Vaših kupaca u roku 24h, iz svakog kutka RH u svaki kutak RH, od 20,86 kn + PDV za paket do 40 kg, plus eventualne dodatne usluge)

–          Prenosimo Vam kompletni „Know-How“ vezano na slanje paketa (od A do Ž)

–          Besplatno Vam pronalazimo kupce i educiramo Vas kako da ih zadržite

–          Novac od Vaših kupaca ide izravno na Vaš račun, a ne na Finotekin

–          Posebno ćemo Vas istaknuti na našoj stranici, ali nije uvjet da budete na www.FINOTEKA.com

–          Osiguravamo Vam najkvalitetnije kartonske kutije za slanje Vaših proizvoda. Moguća narudžba malih količina, kutije dostavljamo na Vašu adresu.

–          Dugogodišnje iskustvo – Centralno mjesto tržišta domaće hrane „FINOTEKA.com“ (od 2008.)

UKRATKO O USLUZI SLANJA PAKETA:

–          Cijena od 20,86 kn + PDV za paket do 40 kg.

–          Prikup paketa je na Vašoj adresi, u terminu po Vašoj želji. Ne morate nikuda ići, nemate utroška vremena, goriva itd.

–          Paket se dostavlja Vašem kupcu na adresu koju odabere.

–          Ako danas predate paket, već je sutra garantirano na adresi primatelja u bilo kojem kutku RH.

–          Dostava se vrši i na otoke, pod jednakim uvjetima kao i na kopnu. Jednaki su uvjeti šaljete li paket iz npr. Zagreba za Split kao i ako šaljete npr. iz najzabačenijeg mjesta u Slavoniji na najzabačenije mjesto na Korčuli. Ako ne živite u gradu, ovo je idealno za Vas.

–          Ako primatelj odbije primiti paket ili zbog bilo kojeg drugog razloga paket ne bude isporučen kupcu, imate pravo na povrat paketa već sljedeći dan na Vašu adresu bez ikakve naknade. Nemate rizika da će Vam proizvodi propasti.

–          Kupac može platiti pouzećem, dakle dostavljaču prilikom preuzimanja paketa. Novac je u roku 3 radna dana na Vašem računu. Tako ćete pridobiti kupce koji se ne služe e-bankingom, karticama i sl. te one kupce koji su skeptični kada proizvode plaćaju unaprijed.

–          Vaš će kupac ujutro na dan dostave automatski dobiti sms i e-mail poruku s točnim terminom dostave paketa. Zbog ove usluge praktički nema neisporučenih paketa, a kupcima je sve mnogo jednostavnije pa će Vaše proizvode naručivati ponovo.

FINOTEKA.com – Centralno mjesto tržišta domaće hrane još od 2008. godine bavi se povezivanjem domaćih proizvođača hrane s kupcima. Trenutno oko 2500 hrvatskih proizvođača koristi naše usluge!

S ciljem da još konkretnije pomognemo proizvođačima, lobirali smo kod više domaćih tvrtki koje se bave paketnom distribucijom da domaćim proizvođačima hrane omoguće slanje paketa po daleko povoljnijim uvjetima od standardnih. Lobiranje nam je urodilo plodom pred nekoliko godina, kada smo s tvrtkom za dostavu paketa „GLS Hrvatska“ sklopili jedinstveni ugovor o suradnji. (GLS je jedna od najvećih i najkvalitetnijih europskih tvrtki za dostavu paketa) Od tada GLS svim proizvođačima hrane okupljenima oko projekta FINOTEKA.com omogućuje slanje paketa uz velike popuste, uz dostavu u roku 24 h, s bilo koje adrese u RH na bilo koju adresu u RH.

Ako želite slati pakete uz velike popuste, morate s Finotekom potpisati SPORAZUM o suradnji (formalnost od dvije rečenice koja Vas na ništa ne obvezuje). Zatim Vam šaljemo UGOVOR o suradnji s Finotekom, nakon čega obavještavamo GLS da ste Vi Finotekin proizvođač partner. Na kraju Vam GLS na e-mail šalje njihov ugovor za slanje paketa. Od potpisa tog ugovora možete slati pakete po uvjetima koje je Finoteka ranije za Vas izlobirala. Možda zvuči komplicirano, ali nakon početnih formalnosti, sve će biti vrlo jednostavno. Uostalom, Finoteka će Vam pomoći oko svega.

Napominjemo da ste Vi nakon sklapanja ugovora i dalje potpuno neovisni kao i do sada, nitko Vam se na nikoji način neće miješati u posao. Također, nitko Vas ne obvezuje koliko morate paketa poslati ili da morate uopće išta poslati. Nemate nikakvih troškova zbog samog postojanja ugovora s GLS-om. Plaćate GLS-u samo po poslanom paketu. Ugovor vrijedi neograničeno, a otkazati ga možete kad god zaželite.

Za bilo kakva dodatna pitanja ili pojašnjenja stojimo Vam na raspolaganju (info@finoteka.com, 040/821-501). Kontaktirajte nas ukoliko želite da Vam sporazum o suradnji pošaljemo na e-mail. Iskoristite ovo što Vam nudimo, napravit ćete veliku stvar za svoj posao.

 

HR-Koncept d.o.o. – FINOTEKA.com
Hrvoje Kolman
040/821-501
098/9477-964
info@finoteka.com

      www.FINOTEKA.com
Centralno mjesto tržišta domaće hrane

     www.Facebook.com/Finoteka

Prethodna objava 14. SALORI – SAJAM LOVA, RIBOLOVA I TURIZMA I 21. MOTOMOBIL – SAJAM AUTOMOBILA I PRATEĆE INDUSTRIJE
Babina Greda

Nema sela nad BABINE GREDE

babinagrda.hr

Općina Babina Greda © 2024. Sva prava pridržana

Skip to content