Radno vrijeme: Pon-Pet 07 - 15 sati

Smart Rural 21: Opremanje učionica O. Š. Mijat Stojanović

Škola

Smart Rural 21: Opremanje učionica O. Š. Mijat Stojanović

U sklopu projekta Smart Rural 21 općina Babina Greda je donijela odluku o opremanju učionica O. Š. Mijat Stojanović iz Babine Grede, i to učionica tehničke kulture i učionica biologije i kemije. Sadašnje stanje učionica možete pogledati na priloženim fotografijama, a nakon završenog opremanja učionice u novom ruhu moći ćete pogledati na službenoj web stranici Općine.

Opremanje će biti bazirano na tome da će se kompletno urediti učionice sa svim potrebnim materijalima za rad (ormari, stolice, stolovi, 3D printer, meteorološka stanica itd), a cijelo opremanje iznosi 152.486,02 kuna.

Nakon što provedemo aktivnosti, iste se dostavljaju Europskoj komisiji na pregled, i oni će odabrati od općina koje su prošle samo 2 (dvije) općine, koje će dobiti mogućnost financiranja preostalih aktivnosti iz svoje Pametne strategije.

Općina Babina Greda odabrana je između 734 kandidata iz 25 država članica Europske unije koji su sudjelovali na natječaju u europskom projektu „Pametne ruralne zajednice“ kao hrvatska lokacija na kojoj će se demonstrirati primjena pristupa pametnog sela u razvoju ruralnih područja.

Cilj projekta, koji će trajati tri godine, je steći iskustva koja bi mogla biti važna za podršku tom pristupu u okviru ostvarenja Zajedničke poljoprivredne politike EU. Odabrana mjesta kandidati će uz pomoć stručnjaka te putem međusobnih studijskih posjeta razviti “Strategiju pametnog sela” i započeti s implementacijom odabranih aktivnosti.

Foto: ilustracija

Prethodna objava Javni poziv – Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine
Babina Greda

Nema sela nad BABINE GREDE

babinagrda.hr

Općina Babina Greda © 2024. Sva prava pridržana

Skip to content