Radno vrijeme: Pon-Pet 07 - 15 sati

Safe stay in Croatia – nacionalna oznaka sigurnosti

Safe stay in Croatia

Safe stay in Croatia – nacionalna oznaka sigurnosti

Kako bi se Hrvatska brendirala kao sigurna destinacija, Ministarstvo turizma i sporta pokrenulo je projekt nacionalne oznake sigurnosnih protokola u turizmu i ugostiteljstvu pod nazivom „Safe stay in Croatia“.
Oznaka Safe stay in Croatia dodijeliti se može svim zainteresiranim dionicima u turizmu putem prijave na mrežnoj stranici www.safestayincroatia.hr.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI

Za dodjeljivanje oznake mogu se prijaviti: smještajni objekti, restorani, barovi, avioprijevoznici, zračne luke, kolodvori, rent-a-car agencije, turističke agencije, turistički vodiči, pružatelji usluga u poslovnom turizmu, kulturne atrakcije poput muzeja i galerija, parkovi prirode i nacionalni parkovi, pružatelji usluga u zdravstvenom turizmu kao i ostali navedeni u protokolima.

Nakon odobrenja zahtjeva korisnik dobiva oznaku u vektorskom obliku koju može koristiti u svim vrstama marketinškog alata prema vlastitim preferencijama uz obvezno poštivanje standarda samog logotipa.

POSTUPAK PRIJAVE

Postupak prijave za zaprimanje oznake sigurnosti Safe stay in Croatia moguć je isključivo putem mrežne stranice www.safestayincroatia.hr na sljedeći način:
• Na početnoj stranici je potrebno kliknuti na gumb „Prijavi se“
• Zatim će se otvoriti obrazac u kojem je potrebno popuniti sva ponuđena polja kako bi prijava bila valjana
• Iz padajućeg izbornika je potrebno odabrati kategoriju i potkategoriju poslovanja, a u rubrici po nazivom „Ime pružatelja usluge“ potrebno je upisati ime subjekta/pravne osobe
• Zatim u rubrici pod nazivom „Naziv objekta prijave“ potrebno je upisati ime pod kojim subjekt želi biti prikazan u tražilici, odnosno ime po kojem je subjekt prepoznatljiv u javnosti (ime hotela, restorana, kampa, atrakcije i dr.)
• Po ispunjenju prethodno navedenog, a prije odabira gumba pod nazivom „Pošaljite svoju prijavu“ obvezno je potvrditi pristanak na nadzor provedbe svih protokola te da je subjekt upoznat sa svim elementima zaštite privatnosti osoba
• Ukoliko je subjekt ispravno popunio sva polja, na ekranu će se ispisati poruka zahvale na sudjelovanju. Nakon toga, tim Safe stay in Croatia pregledat će prijavu i o uspješnosti prijave obavijestiti korisnika putem prijavljenog e-maila te će ga uvrstiti u popis nositelja nacionalne oznake sigurnosti Safe stay in Croatia. Ime objekta/pružatelja usluga bit će vidljivo na mrežnoj stranici.Svi pružatelji usluga u turizmu mogu se prijaviti kako bi dobili oznaku Safe stay. Naljepnice su dostupne u Tz Babina Greda.

Safe stay in Croatia
Safe stay in Croatia
Safe stay in Croatia
Safe stay in Croatia
Prethodna objava FOTO: Konji bijelci 2021.
Babina Greda

Nema sela nad BABINE GREDE

babinagrda.hr

Općina Babina Greda © 2024. Sva prava pridržana

Skip to content