Radno vrijeme: Pon-Pet 07 - 15 sati

POTPISIVANJE UGOVORA O IZGRADNJI I OPREMANJU DJEČJEG VRTIĆA U BABINOJ GREDI

POTPISIVANJE UGOVORA O IZGRADNJI I OPREMANJU DJEČJEG VRTIĆA U BABINOJ GREDI

Danas, dana 06. svibnja 2019.g. u općinskoj vijećnici Općine Babina Greda potpisan je ugovor o izgradnji i opremanju dječjeg  vrtića u Babinoj Gredi. Nakon provedenog postupka javne nabave izabran je kao najpovoljniji ponuditelj tvrtka Watmont d.o.o. iz Vinkovaca. Vrijednost ukupne investicije je 8.800.000,00 kuna. Iznos koji se sufinancira od strane Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj je 7.440.000,00 kuna. Preostali iznos će osigurati Općina Babina Greda u svom proračunu.

Već duže vrijeme je aktualna tema u našoj Općini dječji vrtić i njegova sve veća opravdanost. Prvi konkretan pomak se dogodio 06. srpnja 2018.g. izdavanjem građevinske dozvole za izgradnju dječjeg vrtića. Drugi konkretan pomak se dogodio 20. prosinca 2018.g. potpisivanjem ugovora o financiranju projekta izgradnje i opremanja dječjeg vrtića. Treći konkretan pomak se dogodio u veljači ove godine objavom tj. pokretanjem postupka javne nabave. I nakon dugog čekanja danas je svečano “stavljena točka na slovo i”.

Rok za za završetak cijelog projekta izgradnje i opremanja dječjeg vrtića u Babinoj Gredi je trinaest mjeseci.

Potpisivanje Ugovora o izgradnji i opremanju dječjeg vrtića u Babinoj Gredi možete pogledati na slijedećem linku: https://youtu.be/YwdUrRsGthA

Prethodna objava STRATEGIJA RAZVOJA TURIZMA OPĆINE BABINA GREDA
Babina Greda

Nema sela nad BABINE GREDE

babinagrda.hr

Općina Babina Greda © 2024. Sva prava pridržana

Skip to content