Radno vrijeme: Pon-Pet 07 - 15 sati

Potpisani ugovori s četiri obitelji za sufinanciranje izgradnje obiteljskih kuća

Potoisani Ugovori s četiri obitelji za sufinanciranje izgradnje obiteljskih kuća

Potpisani ugovori s četiri obitelji za sufinanciranje izgradnje obiteljskih kuća

Općina Babina Greda je 25. svibnja. 2021. godine potpisala Ugovore s četiri obitelji za sufinanciranje izgradnje obiteljskih kuća, odnosno kupnju nekretnine u iznosu od 25.000 kuna po obitelji.

Obitelji kojima je Općina osigurala sredstava su obitelj Baškarić, Anđić, Lukić te obitelj Lešić. Sredstva su osigurana u iznosu od 450 000 kuna, što znači da još 14 obitelji mogu ostvariti poticaj.

“Vratio sam se iz Dubrovnika nakon više godina u svoju Babinu Gredu , da napravim kuću da sam s obitelji. Želim se zahvaliti Općini, Načelniku i svima zbog doprinosa za izgradnju i kupnju nekretnine” – riječi su jednog od članova mlade obitelji kojima će ovo sufinanciranje zasigurno pomoći da dođu do svog doma i da ostanu živjeti u našoj Babinoj Gredi.

“Ono što smo planirali u prošloj godini, po prvi puta se ostvarilo u povijesti Babine Grede da općina Babina Greda potiče mlade obitelji kroz kupovinu prve kuće ili izgradnji prve kuće na svom placu s 25 000 kuna. Danas su potpisana četiri ugovora, natječaj je otvoren trajno do iskorištavanja svih sredstava. Stoga, mladi koji imate uvjete prijavite se na natječaj, ima još za ovu godinu planiranih sredstava za 14 obitelji koje mogu ostvariti sufinanciranje od 25 000 kuna” – rekao je Josip Krnić, načelnik Općine Babina Greda.

Sve mlade obitelji koje ispunjavaju uvijete mogu se javiti na natječaj.

Prethodna objava Smart Rural 21: Pametna poljoprivreda (predavanje)
Babina Greda

Nema sela nad BABINE GREDE

babinagrda.hr

Općina Babina Greda © 2024. Sva prava pridržana

Skip to content