Radno vrijeme: Pon-Pet 07 - 15 sati

Pomoć području pogođenim potresom – donacijama u vidu stočne hrane

potres - Petrinja

Pomoć području pogođenim potresom – donacijama u vidu stočne hrane

Poštovani,

nakon katastrofalne nepogode potresa koja je pogodila područje Sisačko-moslavačke županije ujedno i prijateljskog LAG-a Zrinska gora -Turopolje, u suradnji sa LAG-om Bosutki niz i tvrtkom PZ Napredak Županja, organizira se pomoć potrebnima sa područja Sisačko-moslavačke županije (Petrinja, Glina i okolna mjesta) u vidu donacija stočne hrane i potrepština za OPG-e sa toga područja, te stočna hrana se odmah vozi onim kojima je ista i potrebna, a u komunikaciji sa Centralnim skladištem i LAG-om Bosutski niz.
Prikupljanje stočne hrane odvijati će se na području Općine Babina Greda tj. na pisti PZ Napredak – Čevatovo, svaki radni dan od 08:00 sati do 13:00 sati, počevši sa danom 07.01.2021. godine, (četvrtak).
Stočna hrana koja se dovozi je zrnata hrana (kukuruz, pšenica, ječam, zob, raž i itd. – stočna hrana mora biti pakirana u male vreće ili džambo vreće).
Stočnu hranu prije nego li dovezete na pistu potrebno je kontaktirati osobu iz PZ Napredak – Ivan: 098/618 776 ili otići na adresu Mijata Stojanovića 14, Babina Greda i javiti se nadležnim djelatnicima PZ Napredak.
Također ostala hrana za stoku, kao što su djetelina, sijeno i sjenaža, količinu te hrane koju ćete donirati možete prijaviti u Općinu Babina Greda svaki radni dan u vremenu od 08:00 do 15:00 sati na kontakt: 032/855-944 ili 099/2312999, nakon što se nakupi dovoljna količina hrane za stoku ista će biti prebačena u Sisačko-moslavačku županiju, tj. za potrebne OPG-e sa toga područja.
Za sva operativna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.
NEMA SELA NAD BABINE GREDE
Prethodna objava Pomoć potresom pogođenom području – volonteri
Babina Greda

Nema sela nad BABINE GREDE

babinagrda.hr

Općina Babina Greda © 2024. Sva prava pridržana

Skip to content