Radno vrijeme: Pon-Pet 07 - 15 sati

Početna konferencija projekta „Mogućnosti pametnog sela“

Pametno selo

Početna konferencija projekta „Mogućnosti pametnog sela“

Dana 26. kolovoza 2022. godine s početkom u 11,00 sati održat će se Početna konferencija projekta „Mogućnosti pametnog sela“.

Projekt je započeo 27. svibnja 2022. godine i trajat će 12 mjeseci. Nositelj projekta je Osnovna škola „Mijat Stojanović“ Babina Greda. Osnovna škola „Mijat Stojanović“ nalazi se na području I. skupine indeksa razvijenosti i infrastrukturno nema sportsku dvoranu u kojoj bi se provodila nastava i izvannastavne aktivnosti, stoga je važno djeci ponuditi dodatne aktivnosti poput Kluba mladih tehničara, mladih znanstvenika i Volonterskog kluba. Projektom „Mogućnosti pametnog sela“ pružit će se podrška za učiteljima i drugim odgojno-obrazovnim djelatnicima u OŠ „Mijat Stojanović“ s ciljem poticanja razvoja, usavršavanja vještina i kompetencija podučavanja u STEM području te aktivnom građanstvu u suradnji s mentorskom školom Brundalen elementary school iz Kraljevine Norveške.

Na Početnoj konferenciji sudionici će biti upoznati s predviđenim projektnim aktivnostima i glavnim ciljevima projekta.

EEA Grants

Projekt “Mogućnosti pametnog sela”, vrijedan 115.950,32 Eura, financiran je sredstvima EGP financijskog mehanizma za razdoblje 2014. – 2021. uz nacionalno sufinanciranje RH. Potpore EGP financijskog mehanizma predstavljaju doprinos Islanda, Lihtenštajna i Norveške zelenoj, konkurentnoj i uključivoj Europi.

Više o projektu pronađite na web stranici Projekta mops.com.hr, a za informacije o financijskom mehanizmu Europskog gospodarskog prostora posjetite stranice eeagrants.hr i eeagrants.org

mops
Prethodna objava Obavijest o radnom vremenu reciklažnog dvorišta
Babina Greda

Nema sela nad BABINE GREDE

babinagrda.hr

Općina Babina Greda © 2024. Sva prava pridržana

Skip to content