Radno vrijeme: Pon-Pet 07 - 15 sati

Održana prva radionica “Za zdrave navike” u sklopu projekta Promocija zdravlja i prevencija bolesti

Održana prva radionica “Za zdrave navike” u sklopu projekta Promocija zdravlja i prevencija bolesti U utorak, 22. studenog 2022. godine, održana je prva radionica “Za zdrave navi

Održana prva radionica “Za zdrave navike” u sklopu projekta Promocija zdravlja i prevencija bolesti

U utorak, 22. studenog 2022. godine, održana je prva radionica “Za zdrave navike” u sklopu projekta Promocija zdravlja i prevencija bolesti, na kojoj je sudjelovao 5. razred Osnovne škole Mijat Stojanović Babina Greda.

Radionicu su vodili partneri na projektu Potkovani zdravim navikama, Proni Centar za socijalno podučavanje. Zahvaljujemo se Osnovnoj školi te učenicima koji su aktivno sudjelovali na radionici.

Projekt Potkovani zdravim navikama se financira iz Europskog socijalnog fonda, a vrijednost projekta iznosi 361.824,28 kuna.

Provedbom projekta promovira se zdravlje i prevencija u odnosu na ovisnosti o alkoholu u kombinaciji s energetskim napitcima i e-cigaretama, podiže svijest građana Babine Grede o brizi za vlastito zdravstveno stanje koje će u konačnici dovesti do poboljšanja zdravstvenog statusa građana Hrvatske. Projekt „Potkovani zdravim navikama“ kroz ispunjavanje cilja ostvaruje promicanje zdravlja i zdravih navika te povećanje znanja i svijesti o važnosti primarne prevencije bolesti navedenih ovisnosti.

Lenta
Prethodna objava Odlaganje animalnog otpada na Reciklažnom dvorištu
Babina Greda

Nema sela nad BABINE GREDE

babinagrda.hr

Općina Babina Greda © 2024. Sva prava pridržana

Skip to content