Radno vrijeme: Pon-Pet 07 - 15 sati

OBILAZAK TMD GRUPACIJE IZ GRADAČCA – 23.09.2017.

OBILAZAK TMD GRUPACIJE IZ GRADAČCA – 23.09.2017.

Dana 23. rujna 2017.g. 55 babogredaca, potencijalnih zaposlenika u pogonu koji će se raditi na području naše Općine, je posjetilo proizvodne pogone TMD grupacije iz Gradačca. TMD grupa je drugi veliki investitor koji je prepoznao prosperitetnu poduzetničku klimu koja je u našoj Općini. Biti nekome, tj. svakome na raspolaganju 24/7 je i ovaj put prepoznato. Ovako veliki investitori u našu Općinu nisu iznimka, nego polako postaju pravilo.

55 zainteresiranih, od tog broja pola su činile osobe ženskog spola koje su prepoznale svoju priliku za usavršavnje i za ulaganje u razvoj samog sebe.

Naši babogredci i babogretke su se vratili puni pozitivnog iskustva i puni su nestrpljenja za počnu raditi u TMD grupi i da pokažu i dokažu da su babogredci i babogretke “par excellence”.

TMD grupa je na ovaj način pokazala “know how” odnos i svoju ozbiljnost u ovom izuzetno značajnom projektu. Pozivom u obilazak svojih impresivnih pogona u Gradačcu i Brčkom su pokazali koliki su veliki i značajni globalni igrač na izuzetno turbulentnom i zahtjevnom tržištu auto dijelova i da ase nemisle zaustaviti na ovom projektu, nego da je ovo samo jedan u nizu projekata od kojih imaju velika očekivanja.

Općinski načelnik Općine Babina Greda, Josip Krnić, zahvaljuje g. Ademu Hanić na više nego toplom, skoro prijateljskom gostoprimstvu. Kroz nekoliko fotografija dočarati ćemo djelić onoga što će naši babogredci i babogretke dugo pamtiti

Prethodna objava ZATVARANJE ŽUPANIJSKE CESTE ŽC4218
Babina Greda

Nema sela nad BABINE GREDE

babinagrda.hr

Općina Babina Greda © 2024. Sva prava pridržana

Skip to content