Radno vrijeme: Pon-Pet 07 - 15 sati

MALO DOBRIH LJUDI

MALO DOBRIH LJUDI

U današnje vrijeme kada smo svi okrenuti samo sebi, kada smo se udaljili od ljudskosti i kada “nemamo” vremena za nikoga osim za same sebe, samo jedna ljudska gesta, jedan nesebičan čin koji se dogodio u našoj Općini, vraća nadu u humanost i pomoć drugome.

Malo tko zna ili je čuo za gospodina Danijela Filipović, rodom iz Županje koji je trbuhom za kruhom otišao u jednu stranu zemlju. Tamo je marljivo radio i ulagao u sebe te živio svoj san. Jedna spoznaja o tuđoj nesreći, neimaštini u našoj Babinoj Gredi ponukala ga je da učini nešto za tu obitelj, koliko je u njegovoj moći, a napravio je zaista mnogo. Napravio je što bi malo tko učinio za bilo koga.

Danijel je čvrsto odlučio pomoći ugroženoj obitelji na način da će im okrečiti cijelu kuću, i nije stao samo na tome, nego će im i tu kuću opremiti novim namještajem.

U našim očima, u očima svih babogredaca i babogretki, a najviše u očima ispunjenih suzama radosnicama sretne obitelji je veliki čovjek i ostati će svijetla točka u svim našim životima.

U ime Općine Babina Greda, jedno veliko HVALA, velikom čovjeku i humanisti.

Danijele, na ponos si svima nama.

 

 

Prethodna objava POREZ NA NEKRETNINE OD 01.01.2018.g.
Babina Greda

Nema sela nad BABINE GREDE

babinagrda.hr

Općina Babina Greda © 2024. Sva prava pridržana

Skip to content