Radno vrijeme: Pon-Pet 07 - 15 sati

Aktivnosti na projektu “Potkovani zdravim navikama”

Potkovani zdravim navikam

Aktivnosti na projektu “Potkovani zdravim navikama”

Od 12. do 14. prosinca 2022. godine  održani su Dani otvorenih vrata “Nije sve tako sivo” u okviru projekta Potkovani zdravim navikama, a sve radionice obilježile su Mjesec borbe protiv ovisnosti.

Održali smo radionicu “Biti u toku”, radionica namijenjena za roditelje i njihovu uključenost u prevenciju ovisnosti kod djece i mladih.

Održana je radionica “Za zdrave navike”, te likovna radionica “Nije sve tako sivo” koju smo održali u Osnovnoj školi Mijat Stojanović Babina Greda.

Potkovani zdravim navikama
Potkovani zdravim navikama
Potkovani zdravim navikama
Potkovani zdravim navikama

Nositelj projekta je Općina Babina Greda.

Partner na projektu PRONI Centar za socijalno podučavanje.

Provedbom projekta promovira se zdravlje i prevencija u odnosu na ovisnosti o alkoholu u kombinaciji s energetskim napitcima i e-cigaretama, podiže svijest građana Babine Grede o brizi za vlastito zdravstveno stanje koje će u konačnici dovesti do poboljšanja zdravstvenog statusa građana Hrvatske. Projekt „Potkovani zdravim navikama“ kroz ispunjavanje cilja ostvaruje promicanje zdravlja i zdravih navika te povećanje znanja i svijesti o važnosti primarne prevencije bolesti navedenih ovisnosti.

Lenta
Prethodna objava Općina Babina Greda potpisala 36 ugovora o dodjeli sredstava iz mjere Programa potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju
Babina Greda

Nema sela nad BABINE GREDE

babinagrda.hr

Općina Babina Greda © 2024. Sva prava pridržana

Skip to content