Radno vrijeme: Pon-Pet 07 - 15 sati

6. Dani kulina sira i vina – Javni poziv za prikupljanje uzoraka kulina / kulena

6. Dani kulina sira i vina

6. Dani kulina sira i vina – Javni poziv za prikupljanje uzoraka kulina / kulena

6. Dani kulina sira i vina

Javni poziv za prikupljanje uzoraka kulina / kulena za 6. ocjenjivanje kulina / kulena prigodom manifestacije Nema sela nad Babine Grede 2021.

Na natjecanje se mogu prijaviti svi zainteresirani proizvođači kulina / kulena, popunjavanjem obveznog obrasca – Prijavnice- te dostavljanjem uzorka kulina / kulena. Obrazac prijavnice moguće je dobiti u Organizacijskom odboru manifestacije, a dostupan je na stranicama: www.babinagreda.hr i facebook grupa BABINA GREDA, na fax po upitu, ili na e-mail.

Prijavnicu je potrebno čitko popuniti te dostaviti na navedenu adresu, sa uzorcima kulina / kulena dostaviti prema pravilima koja se nalaze uz Prijavu . Uzorke kulina / kulena natjecatelji dostavljaju u komadu sa povezom ili bez njega.

Uz svaki uzorak kulina / kulena obvezno je priložiti obrazac

  • ime i prezime proizvođača (Ime i prezime, naziv OPG-a / tvrtke, OIB)
  • točna adresa i sjedište
  • pasmina svinja od koje je uzorak proizveden
  • mjesec i godina proizvodnje

Prijave sa uzorcima dostavljaju se najkasnije do 10.lipnja 2021. godine do 15 sati, na adresu: Organizacijski odbor, „Dani kulina,sira i vina“ Kralja Tomislava 2; 32276 Babina Greda. Kontakt telefon; 0992161375, i kontakt osoba- Mato Petričević. Osobno Šahovski klub Kralja Tomislava 1, od 9. do 10.06.2021.god. od 10 do 15 sati.

Svi uzorci natjecatelja s liste prijavljenih koji ispunjavaju formalne uvjete propisane unutar ovog javnog poziva, označavaju se šifrom koja tada zamjenjuje osobne podatke o natjecatelju. Tako označeni uzorci dostavljaju se Veterinarskom Zavodu, Vukovarsko-srijemske županije na daljnji postupak analize fizikalno – kemijskih svojstava kulina / kulena.
Organoleptičko ocjenjivanje i obradu rezultata svih prikupljenih bodova provodi Ocjenjivački sud.

Ocjenjivanje se provodi sukladno Pravilniku o kvaliteti kulina / kulena.

Vukovarsko srijemska županija svim sudionicima 3. Ocjenjivanja kulina / kulena koji će svoje proizvode izlagati na manifestaciji pokriva troškove kemijske analize predanih uzoraka. Natjecatelji koji neće sudjelovati na 6. Danima kulina,sira i vina troškove za kemijsku analizu kulina / kulena svih uzoraka snose sami.

Nepotpune i nepravovremene prijave i uzorci koji ne udovoljavaju propisanim formalnim uvjetima neće se razmatrati i vraćaju se podnositeljima.

Odluka o odabiru najboljeg kulina / kulena na 6. ocjenjivanju i rezultati ocjenjivanja biti će javno objavljeni prigodom otvorenja, na dan izložbe 12.lipnja,2021.god. u 14 sati.

Babina Greda 1. lipnja 2021.god.

Za Organizacijski odbor: Mato Petričević

PREUZMITE DOKUMENT/E

Prethodna objava Dani otvorenih vrata udruga
Babina Greda

Nema sela nad BABINE GREDE

babinagrda.hr

Općina Babina Greda © 2024. Sva prava pridržana

Skip to content