Radno vrijeme: Pon-Pet 07 - 15 sati

Dječji vrtić Regoč

Dječji vrtić Regoč

Naziv projekta: Izgradnja i opremanje dječjeg vrtića u Babinoj Gredi

Završena je gradnja Dječjeg vrtića Regoč, vrijednog 8,8 milijuna kuna, najznačajnijeg i najvrednijeg projekta u Babinoj Gredi u 2020. Iz EU poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj osigurano je 7.440.000 kuna, a ostalo je namaknula Općina. U ožujku će početi rad. Roditelji su, u manjim skupinama, obišlii i razgledati vrtić, vidjeti kakvi su uvjeti, što je sve ondje napravljeno i kakve mogućnosti nudi.

“Ići ćemo na predupise kako bismo vidjeli o kojem broju djece je riječ i koliko je ljudi potrebno zaposliti” – rekao je Načelnik Općine Josip krnić Krnić.

Boravak u vrtiću za prvo dijete u obitelji Općina sufinancira sa 750 kuna, a toliko će plaćati i roditelji, za drugo dijete roditelj plaća 500 kuna, za treće 200 kuna, a ostatak Općina.

Naziv vrtića: U Prostornom planu Općine Babina Greda područje općine nalazi se u obuhvatu nacionalne ekološke mreže na čijem području je utvrđena kategorija jako osjetljive vrste sa rijetkim staništem, upravo rogati regoč (znastvenog naziva Ophiogomphus cecilia). Ujedno Regoč je i naziv bajke naše književnice Ivane Brlić-Mažuranić.

Info Ploća

Babina Greda

Nema sela nad BABINE GREDE

babinagrda.hr

Općina Babina Greda © 2024. Sva prava pridržana

Skip to content