Radno vrijeme: Pon-Pet 07 - 15 sati

Odabrani su najbolji radovi natječaja na temu “Razvrstavanje otpada”

Odabrani su najbolji radovi Natječaja na temu "Razvrstavanje otpada"

Izgradnja reciklažnog dvorišta u Babinoj Gredi

16. veljače 2021.

U osnovnoj školi “Mijat Stojanović” Babina Greda završen je likovni natječaj na temu razvrstavanja otpada za učenike razredne nastave. Djevojčice i dječaci su bili kreativni i nije bilo lako odabrati najbolje koje su zaslužili prigodne nagrade Općine Babina Greda.

Na ovaj način i mlađi stanovnici Babine Grede podržali su izgradnju reciklažnog dvorišta pozivajući Babogredce da je vrijeme da mijenjamo navike, svi smo odgovorni da otpad ne postane smeće nego korisna sirovina.

Projekt “Izgradnja reciklažnog dvorišta u cilju smanjenja divljih odlagališta i količine miješanog otpada u Općini Babina Greda” prijavljen je i odobren za sufinanciranje u sklopu otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijedloga Uspostava reciklažnih dvorišta koda KK.06.3.1.16 financiranog iz operativnog programa Konkurentnost i Kohezija 2014.-2020. 
Svrha ovog poziva je doprinos povećanju stope odvojeno prikupljenog komunalnog otpada i smanjenju količine otpada koji se odlaže na odlagalište.
 
Prijavitelj i korisnik Projekta je Općina Babina Greda, ukupna vrijednost Projekta je 3.748.402,33 kuna, a iznos EU sufinanciranja je 3.141.629,86 kuna. Planirano vrijeme provedbe Projekta je od 29. lipnja 2020. godine do 29. lipnja 2021. godine.
 
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda – Sadržaj objave isključiva je odgovornost Općine Babina Greda
Babina Greda

Nema sela nad BABINE GREDE

babinagrda.hr

Općina Babina Greda © 2024. Sva prava pridržana

Skip to content